De magie van Schubert, Schumann en Liszt

Een van de meest diepzinnige musici ter wereld, Arcadi Volodos, is al 25 jaar niet meer weg te denken uit de absolute top der pianopoëten.

Volodos betovert zijn toehoorders, het is alsof je een spirituele eredienst bijwoont. Trouw omschreef zijn buitenaardse gaven als volgt: “Zijn unieke techniek stelt hem in staat in de ingewikkeldste passages stemmen naar boven te halen, die niemand anders kan realiseren of in de gaten heeft.”

Arcadi Volodos

De magie van Schubert, Schumann en Liszt

Pianorecital
Vrijdag 
14 juni, 2024
20:00
Amare - Den Haag 
Tickets vanaf: 25 euro
Bestel tickets

Programma

 • Franz Schubert

  Sonate in a kl.t., D 845

 • Pauze
 • Schumann

  Davidsbündlertänze, op. 6

 • Liszt

  2 Consolations
  Hongaarse rapsodie nr. 13

 • Volodos heeft alles – verbeeldingskracht, passie en fenomenale techniek – om zijn ideëen op de piano uit te voeren. Ongekende virtuositeit, gecombineerd met een uniek gevoel voor ritme, kleur en poëzie maken Volodos een intense verhalenverteller, vrij en onbevangen.

 • Amare

  Den Haag

  Huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting

  De schitterende, nieuwe state-of-the-art concertzaal Amare in Den Haag is sinds herfst 2021 geopend en biedt ruimte aan 1.500 muziekliefhebbers. Deze nieuwe cultuurtempel, in het hartje van Den Haag, heeft een prachtige akoestiek en een internationale uitstraling. Het is ontworpen door architecten Patrick Fransen en Jo Coenen en de bouw heeft ruim 4 jaar geduurd.

  Locatie details

Pers

Over dit concert

Berichten

Over dit concert