World Master Pianists presenteert

Maria João Pires speelt Beethoven, Schumann & Schubert in AMARE

 Maandag
 12 juni 2023
  -  20:00
  | AMARE - Den Haag
  |  Piano recital
  |  Vanaf €27,50

Vanwege een onfortuinlijke samenloop van medische omstandigheden heeft Maria João Pires in overleg met World Master Pianists besloten haar solorecital te verplaatsen naar maandag 12 juni a.s. om 20.00 uur in Amare, Den Haag.

Lees meer…

Als de Portugese pianiste Maria João Pires achter de toetsen plaatsneemt en u meeneemt op haar spirituele, muzikale reis, dan vergeet u de tijd en wordt u overspoelt door pure schoonheid.

Op 12 juni doet zij exclusief Amare aan om in World Master Pianists al haar Nederlandse bewonderaars nog eenmaal te betoveren met haar unieke interpretatie van Schubert laatste sonate in Bes gr.t.

Velen waren ervan overtuigd dat het afscheid van haar solistencarrière in 2016 definitief zou zijn. Maar gelukkig kwam Pires terug van dit besluit en is zij zo nu en dan nog solo te beluisteren. Pires heeft helemaal niets met ijdelheid of roem. Het gaat haar om de spirituele boodschap. In zovele van haar uitvoeringen bereikte ze momenten van immense zeggingskracht, die menigeen lang bijblijven. En áls zij speelt, zo weten wij collectief, dan gaat de hemel open: prachtig spel met een schatrijke verbeeldingskracht, innige intimiteit, sublieme stiltes, magie, poëzie, zangerigheid… ga zo maar door. Pires neemt haar toehoorders bij de hand en leidt hen, teder doch met grote mentale kracht, door de natuurlijke, niet in woorden uit te drukken rijkdom van de muziek.

Korting

U krijgt 50% korting met een Ooievaarspas

Voor bezoekers onder de 27 geldt op vertoon van een studentenpas of ID een speciale prijs van €15,-

U krijgt 10% korting bij een passe partout voor alle 3 de World Master Pianists concerten in AMARE (Arcadi Volodos op 13 november 2022, Maria João Pires op 5 april 2023 en Evgeny Kissin op 28 juni) >> BESTEL HIER <<

Recital comemorativo dos 75 anos do "Jornal do Fundão"

Persoonlijk bericht over verplaatsing

Programma

 • Beethoven
  Sonate nr. 8 in c kl.t., op. 13 ‘Pathétique’

 • Schumann
  Kinderszenen, op. 15

 • PAUZE

 • F. Schubert
  Sonate in Bes gr.t., D 960

 • TOEGIFT

  Schumann
  Arabesque in C gr.t., op. 18

Recent nieuws