Ongeëvenaarde poëtische diepgang

Volodos heeft alles – verbeeldingskracht, passie en fenomenale techniek – om zijn ideëen op de piano uit te voeren. Ongekende virtuositeit, gecombineerd met een uniek gevoel voor ritme, kleur en poëzie maken Volodos een intense verhalenverteller, vrij en onbevangen. Zijn aanslag is fenomenaal fijngevoelig en herbergt een onuitputtelijk scala aan pianissimo-schakeringen en getemperde nuances. De uitvoeringen van Volodos laten toehoorders telkens weer als betoverd achter.

Arcadi Volodos

Ongeëvenaarde poëtische diepgang

Pianorecital
Donderdag 
13 februari, 2025
20:15
deSingel - Antwerpen 
Tickets vanaf: euro

Programma

Programma wordt nader bekendgemaakt.

  • Volodos heeft alles – verbeeldingskracht, passie en fenomenale techniek – om zijn ideëen op de piano uit te voeren. Ongekende virtuositeit, gecombineerd met een uniek gevoel voor ritme, kleur en poëzie maken Volodos een intense verhalenverteller, vrij en onbevangen.

  • deSingel

    Antwerpen

    Kunst zonder grenzen

    deSingel is de belangrijkste Antwerpse kunstsite voor theater, dans, muziek en architectuur. De ontmoetingsplaats voor een breed kunstminnend publiek en de broedplaats voor artistieke creaties. Met zijn uitdagende programma wil deSingel zoveel mogelijk mensen bereiken. De grote zaal (Blauwe Zaal) biedt plaats aan ongeveer 1000 muziekliefhebbers.

    Locatie details