Ongeëvenaarde poëtische diepgang

Volodos heeft alles – verbeeldingskracht, passie en fenomenale techniek – om zijn ideëen op de piano uit te voeren. Ongekende virtuositeit, gecombineerd met een uniek gevoel voor ritme, kleur en poëzie maken Volodos een intense verhalenverteller, vrij en onbevangen. Zijn aanslag is fenomenaal fijngevoelig en herbergt een onuitputtelijk scala aan pianissimo-schakeringen en getemperde nuances. De uitvoeringen van Volodos laten toehoorders telkens weer als betoverd achter.

Arcadi Volodos

Ongeëvenaarde poëtische diepgang

Pianorecital
Zaterdag 
15 februari, 2025
20:15
Flagey - Brussel 
Tickets vanaf: euro

Programma

Programma wordt nader bekendgemaakt

  • Volodos heeft alles – verbeeldingskracht, passie en fenomenale techniek – om zijn ideëen op de piano uit te voeren. Ongekende virtuositeit, gecombineerd met een uniek gevoel voor ritme, kleur en poëzie maken Volodos een intense verhalenverteller, vrij en onbevangen.

  • Flagey

    Brussel

    The joy of music

    Het karakteristieke Flagey gebouw in Brussel huisvest een schitterende concertzaal waar al vele decennia de beste musici ter wereld optreden. De zaal is zeer geliefd bij pianoliefhebbers en dit podium heeft dan ook een hoge status als zodanig binnen het Belgische artistieke leven. De grote zaal (Studio 4) biedt plaats aan zo’n 1000 muziekliefhebbers.

    Locatie details