Het langverwachte duo recital

Groot nieuws! De wereldberoemde Portugese meesterpianiste Maria João Pires keert terug naar Amare om haar langverwachte duo recital met de Spaanse (blinde) meesterpianist Ignasi Cambra in te halen. Dit is een ware opluchting voor al haar fans in Nederland en daarbuiten.

Bereidt u zich voor op een onvergetelijke avond vol muzikale genialiteit en emotionele diepgang. Als Maria João Pires achter de toetsen plaatsneemt, neemt ze je mee op een spirituele reis door de  wereld van de muziek. Haar spel is doordrenkt met pure schoonheid en kracht, waardoor je de tijd vergeet en wordt overspoeld door de rijkdom van de muziek.

Haar duo recitals zijn zeldzaam, dus zorg ervoor dat u deze avond snel reserveert in je agenda! Het wordt een ervaring om reikhalzend naar uit te kijken.

Maria João Pires

&

Ignasi Cambra

Het langverwachte duo recital

Duorecital
Woensdag 
19 maart, 2025
20:15
Amare - Den Haag 
Tickets vanaf: 29.00 euro
Bestel tickets

Programma

Werken voor pianosolo en quatre-mains van o.a. Franz Schubert, W.A. Mozart en Claude Debussy.

  • ‘Pianodichteres’ Maria João Pires wordt door velen als ’s werelds beste vertolker van Mozart en Beethoven gezien. Haar uitvoeringen zijn verfijnd en spiritueel. Ze is wat men noemt een muzikaal medium.

Ignasi Cambra

Ignasi Cambra is een van de meest prominente en actieve pianisten van Spanje. Hij heeft opgetreden in Carnegie Hall, het Kennedy Center en het Mariinsky Theater. Hij werkt nauw samen met pianist Maria Joao Pires.

  • Amare

    Den Haag

    Huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting

    De schitterende, nieuwe state-of-the-art concertzaal Amare in Den Haag is sinds herfst 2021 geopend en biedt ruimte aan 1.500 muziekliefhebbers. Deze nieuwe cultuurtempel, in het hartje van Den Haag, heeft een prachtige akoestiek en een internationale uitstraling. Het is ontworpen door architecten Patrick Fransen en Jo Coenen en de bouw heeft ruim 4 jaar geduurd.

    Locatie details