Een fenomenaal duo recital

Groot nieuws! De wereldberoemde Portugese meesterpianiste Maria João Pires zal samen met haar (blinde) goede vriend en collega Ignasi Cambra een onvergetelijk duo recital geven.

Bereidt u zich voor op een  avond vol muzikale genialiteit en emotionele diepgang. Als Maria João Pires achter de toetsen plaatsneemt, neemt ze je mee op een spirituele reis door de  wereld van de muziek. Haar spel is doordrenkt met pure schoonheid en kracht, waardoor je de tijd vergeet en wordt overspoeld door de rijkdom van de muziek.

Haar duo recitals zijn zeldzaam, dus zorg ervoor dat u deze avond snel reserveert in uw agenda! Het wordt een ervaring om reikhalzend naar uit te kijken.

Maria João Pires

&

Ignasi Cambra

Een fenomenaal duo recital

Duorecital
Woensdag 
13 maart, 2025
20:00
deSingel - Antwerpen 
Tickets vanaf: 29.00 euro
Bestel tickets

Programma

Werken voor pianosolo en quatre-mains van o.a. Franz Schubert, W.A. Mozart en Claude Debussy.

  • ‘Pianodichteres’ Maria João Pires wordt door velen als ’s werelds beste vertolker van Mozart en Beethoven gezien. Haar uitvoeringen zijn verfijnd en spiritueel. Ze is wat men noemt een muzikaal medium.

Ignasi Cambra

Ignasi Cambra is een van de meest prominente en actieve pianisten van Spanje. Hij heeft opgetreden in Carnegie Hall, het Kennedy Center en het Mariinsky Theater. Hij werkt nauw samen met pianist Maria Joao Pires.

  • deSingel

    Antwerpen

    Kunst zonder grenzen

    deSingel is de belangrijkste Antwerpse kunstsite voor theater, dans, muziek en architectuur. De ontmoetingsplaats voor een breed kunstminnend publiek en de broedplaats voor artistieke creaties. Met zijn uitdagende programma wil deSingel zoveel mogelijk mensen bereiken. De grote zaal (Blauwe Zaal) biedt plaats aan ongeveer 1000 muziekliefhebbers.

    Locatie details